sábado, 12 de noviembre de 2011

Concert i turisme

Holaaa!!

Ara ja feia temps que no actualitzava, però és difícil agafar un bon moment que tinguis temps, funcioni internet, i el proxy et permeti entrar i actualitzar el blog.

Han passat moltes coses en tot aquest temps. Abans d'examens ens vam enterar per la revista
"More Hangzhou" que venia La Pegatina a tocar en un concert del costat del llac. Ens va fer molta gràcia sentir música catalana i ens vam posar en contacte amb els del grup. Vam arribar a l'entrada i ens van dir que no quedaven entrades però per sort no vam haver de tirar de reventa, només dient que erem amics del grup va venir un xinès i ens va portar 5 entrades. El concert ens va agradar força però el més friki i divertit de tot era escoltar-los envoltats de xinesos que amb prou feines seguien la lletra, jaja Quan va acabar el concert vam xerrar amb ells una estona i ens vam fer un parell de fotos. (L'Ignasi va venir també, era just els dies que em va venir a visitar :) està darrere camuflat! jaja )

El concert va estar molt bé. Després van venir els examens i una intensa setmana que em feia mal el cul de seure a empollar caràcters. I després d'examens ens vam apuntar a una excursió que organitzava la universitat. 20 yuans (2 euros més o menys) per un viatge en bus de 1h'30+viatge en barco+ visites a diferents illes+ dinar al barco+ bona companyia. Excel·lent. A més el lloc era preciós de veritat :) Adjunto fotos!






Una excursió que ha valgut la pena, la veritat :) Miraré de seguir actualitzant el blog i també penjaré més fotos al facebook.

Moltes gràcies als qui passeu per aquí de tant en tant, jo seguiré explicant cosetes que potser us poden sembla interessants.

Petoooons!!!

Lidia

2 comentarios:

  1. Que xulo tot!!
    I quina sort això del concert! :D :D :D
    Visca el teu blog!

    ResponderEliminar
  2. Que wai Lídia!! Això del concert fantàstic i la sortida per 2 euros... quina sort!!
    Però et trobem a faltaaar!!
    Laia

    ResponderEliminar